Samen met partners uit het onderwijs, bedrijfsleven, kunstonderwijs en de gemeente, bouwt Phoenix Cultuur sinds een aantal jaar succesvol aan een uniek samenwerkingsverband in gemeente Meierijstad: CHV Academy; Circle of Talent. Via structureel en professioneel kunstonderwijs in het primair en voortgezet onderwijs worden kinderen, jongeren en jongvolwassenen geïnspireerd en gestimuleerd om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. Hiermee investeert CHV Academy in de creatieve talenten van de toekomst. Kick Arts! is hét naschoolse programma in het voortgezet onderwijs dat het hele schooljaar gratis workshops aanbiedt op het gebied van dans, theater, nieuwe media, muziek en beeldende kunst. Deelname is vrijwillig en VO-leerlingen van verschillende leeftijden en leerniveaus zitten bij elkaar in een groep. Zie ook onze website: https://www.chvacademy.nl/.
Phoenix Cultuur verbindt via kunst en cultuur. Via vele samenwerkingen en door inzet van professioneel kunstonderwijs laten wij iedereen deelnemen en hun creativiteit en talent ontdekken en ontwikkelen. Onze kunstprofessionals geven kunstlessen in beeldende kunst, muziek, dans en theater in de gemeente Meierijstad. Naast lessen in de vrije tijd worden ook kunstlessen gegeven in het basis- en voortgezet onderwijs; CHV Academy, Circle of Talent. Persoonlijke groei, ruimte en geluk staan centraal. Voor onze cursisten en zeker ook voor onze ruim 100 (kunst)professionals die de passie voor kunst en cultuur delen. Phoenix Cultuur is een platte organisatie, waar eigen ideeën, ontwikkeling en vernieuwing worden gestimuleerd. Iedereen is eigenaar en gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor het succes van Phoenix Cultuur. Zie onze website: www.phoenixcultuur.nl. Binnen het bestuurlijke samenwerkingsverband Stichting Cultuurfabriek Noordkade maken & mixen we met onze collega-organisaties; De Compagnie, Cultuur Haven Veghel en Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade.
Stichting Cultuur Haven Veghel is reeds vanaf de opstart in 2014 verantwoordelijk voor het beheer van een groot aantal ruimtes op de Noordkade. Cultuur Haven Veghel verzorgt daarnaast ook de verhuur van ruimtes aan locale partijen voor hun sociaal culturele activiteiten. Denk daarbij aan muziek-, dans-, of toneelgezelschappen.
Bij Noordkade Uitjes beleef je gezellige activiteiten met vrienden, familie of collega’s. We zoeken nieuwe begeleiders om groepen een onvergetelijke dag te bezorgen. Ben jij enthousiast en geschikt? Join ons team!
Krachtvoer Events Noordkade verhuurt unieke ruimtes op De Noordkade in Veghel en is daar verantwoordelijk voor de horeca en de organisatie van evenementen. Krachtvoer zorgt voor connectie met de historie van onze industriële locatie. Dit betekent het mixen van de juiste elementen tot een krachtig eindresultaat dat energie geeft!
Werken bij INDUSTRY Veghel is tof! Naast de nieuwste films geniet je van topservice aan je stoel. Druk op de serviceknop en je bestelling wordt snel bezorgd. Relaxt film kijken. Kom jij bij ons werken?
Sfeervol café gevestigd in het hart van De Noordkade. Dagelijks lunch, wekelijks live muziek, wisselende exposities. Op de plaats waar vroeger veevoer in zakken van jute of papier werd ‘afgezakt’ en verpakt, bevindt zich nu Café De Afzakkerij.
Bij Wittern Veghel geniet u van culinaire gerechten in een sfeervolle industriële omgeving. Van lunch tot diner, zakelijk of privé. Ontdek onze serre en terras voor ontspannen koffiemomenten en gezellige borrels. Openstaande vacatures beschikbaar.